Emajlirano staklo za tuš kabine

Emajlirano staklo je sigurnosno (kaljeno) stakla debljine od 4 do 24 mm na koja se nanosi neprovidna boja po RAL karti. Boja se zapeče na temperaturi od 650°C. Emajlirana stakla koriste se za oblaganje zidova, staklena vrata, staklene fasade (parapetni delovi), tuš kabine, itd.

Bez obojenosti bi arhitektonska dostignuća staklenih vizija izgubila deo svoje privlačnosti i šarma. Mogućnost bojenja stakla uz istovremeno osiguravanje sigurnosnih funkcija arhitektima omogućava nove dimenzije kreativnosti. Sigurnosna kaljena stakla s emajliranim nanosom posebnih boja daju neograničene mogućnosti kombinovanja boja, motiva, oblika i uzoraka.

Emajlirana stakla su sigurnosno kaljena stakla, na koja se pre postupka kaljenja nanosi posebna boja, sastavljena od staklene prašine i obojenih pigmenata. Tokom procesa kaljenja boja se kao emajl trajno prihvati na staklenu površinu, a nanos boje je otporan na mehanička oštećenja i na starenje, što olakšava čišćenje i održavanje.

Kaljeno staklo odlikuje povećana tvrdoća na pritisak, udarce i promene temperature, pa su zbog svojih sigurnosnih karakteristika emajlirana stakla idealna za izradu tuš kabina.

[toggle_box]
[toggle_item title=“Detaljnije informacije o proizvodu“ active=“false“]Za detaljnije informacije o proizvodu posetite sajt INTIMA Tuš kabine – INTIMA Showers – Emajlirano staklo[/toggle_item]
[/toggle_box]

Obavezno pogledajte: