Vrata za tuš kabine

Vrata tuš kabina mogu biti sklapajuća (harmonika otvaranje), klizna, pivot (otvaranje oko ose, singl ili dupla). Kompletno zatvorena tuš kabina pruža bolju zaštitu od rasipanja vode po kupatilu prilikom tuširanja od tuš kabine specijalnog dizajna, delimično zastakljene tuš kabine ili kabine bez rama. Takođe treba napomenuti da se voda može slivati na pod kupatila sa vrata koja se otvaraju ka spolja (pivot), dok to nije slučaj ako se odlučite za klizna vrata, gde sva voda ostaje u tuš kadi. Ukoliko se ipak odlučite za vrata koja se otvaraju ka spolja, preporučujemo vam ona sa anti-plaque završnom obradom, jer na taj način voda odmah klizi u tuš kadu, ne zadržava se na vratima.

Vrata za tuš kabine mogu se naručivati gotova i po meri. Ona dolaze sa specijalnim anti-plaque zaštitnim slojem, koji čini staklo savršeno glatkim. Ovaj specijalni hemijski zaštitni sloj vrata tuš kabine čini otpornijim na kamenac i druge neregularnosti iz vode.

Zahvaljujući antiplaque sloju vodene kapi su krupnije i manje se zadržavaju na površini stakla. One brzo klize do dna kade tako da staklo duže ostaje čisto, a vrata tuš kabine stvaraju manju potrebu za čišćenjem i održavanjem.

[accordion collapse=“yes“ ] [panel color=“orange“ class=““ title=“Detaljnije informacije o proizvodu“]Za detaljnije informacije o proizvodu posetite sajt INTIMA Tuš kabine – INTIMA Showers[/panel] [/accordion]

Obavezno pogledajte: